Transfer Piyasası

Gönderen Pierce-34 1 Ağustos 2009 Cumartesi





Real Madrid'den bir transfer haberi daha.Geçtiğimiz sezon Liverpool'da forma giyen R.Madrid alt yapısından yetişmiş Alvaro Arbeloa, eski takımı Real'e geri dönmüş.Liverpool'a hiç yakışmayan bir oyuncuydu bence, Rafa Benitez'in "İspanyol Kontenjanı"ndan alınmıştı takıma.İyi ki de gönderildi.




Transfer sezonunun şüphesiz en hareketli ekibi R.Madrid yaptığı transferlerden sonra Heinze'yi satılık listesine koymuştu.Heinze'de Marsilya'yla anlaşmış.Marsilya'da Ligue 1'in R.Madrid'i oldu.
(:D)




1 seneliğine Inter'e kiralık verilmesi beklenen Hleb, "Inter'de yedek kalırım" korkusuyla eski takımı Stuttgart'a geri dönmüş.Kiralık senesini orada geçirecekmiş.Ya Hleb efendi dön dolaş yine kürkçü dükkanı...




Galatasaray M.City'nin satılık listesine koyduğu Brezilyalı Elano'yu kadrosuna kattı.Bu transferden sonra Galatasaray'ın hücum hattı dehşet verici bir hal aldı (:D) (Keita-Arda-Elano-Baros-Kewell).Fanatik bir Beşiktaşlı olmama rağmen Galatasaray yönetimini tebrik ediyorum.





Barcelona bu yaz transfer ettiği genç yetenek Keirrison'u Benfica'ya kiraladı.Bu kiralamadan hem Benfica hem de Keirrison yararlı çıkacaktır.




Juventus, Barcelona'dan 1 yıllığına Martin Caceres'i kiralamış.Juventus'un ihtiyacı olan bir oyuncuydu.Caceres için nokta transfer denilebilir.




Kaptan yuvaya dönüyor.Inter'ın satış listesine koyduğu Patrick Vieira, ön libero arayan Arsenal'in gündemindeymiş.İnşallah döner Inter forması ona yakışmamıştı. (:D)




Newcastle United'ın satılık listesine koyduğu Obafemi Martins, Wolfsburg yollarında.Ufak tefek pürüzler kalmış, iki kulüp arasında.Bonservis bedeli tahminen 9-10 Milyon Euro'ymuş.


____________________________________________________________
Digg ile Paylaş Stumble ile Paylaş Delicious ile Paylaş Technorati ile Paylaş Twitter ile Paylaş Design Float ile Paylaş Yahoo ile Paylaş Reddit ile Paylaş LinkEdin ile Paylaş Mixx ile Paylaş Facebook ile Paylaş Google ile Paylaş

"Transfer Piyasası" Hakkındaki Yorum Sayısı 0 yorum

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin
  

E-Mail Adresini, Gir Abone Ol :

 

              
 
 

 

 
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com
Altın Gol Tanıtım Videosu Yakında......

TAKİPÇİLERİMİZ