4 Büyüklerin Formaları

Gönderen Pierce-34 31 Temmuz 2009 Cuma

4 Büyüklerin hepsi formalarını tanıttı.Eeee bizede kendi fikirlerimizi,yorumlarımızı yazmazmız şart oldu.Bizde 4 büyüklerin tüm formalarını aynı başlık altında değerlendirelim dedik.Beşiktaşlı olduğum için Beşiktaş'la başlayayım. (:D)




İlk formamız Beşiktaş'ın çubuklu forması.Bu forma diğer 2 formaya nazaran daha iyi gibi duruyor.Ancak bu formanın piyasada bir çok benzeri var.Bu formayla beraber siyah şort ve çorapların giyilecek olması formanın daha bir şekil durmasını sağlıyor.



İkinci formamız kartal pençesinden esinlenerek yapılmış bu formada omuazlardan aşağıya doğru inen 5 siyah, 2 kırmızı çizgi var.Bence çubukludan biraz daha kötü ancak çok değişik ve ilginç bir tasarım olmuş.



Üçüncü ve son formamız damalı forma, diğer formalara göre çok berbat bir tasarım olmuş bence.Galiba Marsilya'nın formasını taklit etmeye çalışmışlar, ancak ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.Bence TSL'deki "en berbat forma tasarımı" yarışması olması birinciliğe aday olabilecek bir tasarım (:D).








Fenerbahçe'yle devam edelim.İlk formamız Fenerbahçe'nin klasikleşen sarı-lacivert çubuklu forması.

İkinci formamız Fenerbahçe'nin iki seneden beri kullandığı kuruluş forması.Sarı ve beyaz renklerinin kullanılmasıyla tasarlanan formaları her zaman sevmişimdir.Bu forma çok hoşuma gitmiştir.Hatta bir arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak bu formadan almıştım. (:D)


Üçüncü ve son formamız "arma" adlı forma, bence sezonun en iyi tasarlanmış forma.Lacivert ve fosforlu sarı kullanılarak hazırlanmış bu forma çok hoşuma gitti.Ayrıca üzerindeki Fenerbahçe arması çok estetik duruyor.









Gelelim Galatasaray'ın formalarına, ilk formamız geçen seneki beyaz formanın biraz değişiklik yapılmış hali.Omuzlarda bulunan ve bir bölümü aşağı inen çizgiler çok hoş durmuş.

İkinci formamı Galatasaray'ın klasik parçalı forması.Forma güzelde Türk Telekom yazısı hiç yakışmamış, bu formada bi tek o yazı hoşuma gitmedi.

Ve son formamız, Galatasaray'ın kriz yaratan mor forması, bence sezonun en değişik ve güzel formalarından birisi.Galatasaraylı taraftarlar da böyle düşünmüş olmalı ki en çok mor formayı satın almışlar.








Son formalarımız ise TrabzonSpor'un formaları, tek tek fotoğraflarını bulamadığım için bunlarla idare etmemiz gerekecek.(:D) 5 farklı forma çeşidine sahip TrabzonSpor.

İlk formamız çubuklu forma.Bu sezon Galatasaray hariç diğer 3 büyük çubuklu forma giyecek.
İkinci forma ise Galatasaray'ın parçalı formasına benzeyen parçalı forma, şahsen bana öyle geldi.



Üçüncü forma iste alt,üst ve çorapları mavi olan sade bir forma.Mavinin bu tonu hoşuma gitti.Bu formayı beğendim.

Dördüncü formanın kaleci forması mı ? normal forma mı ? olduğunu anlayamadım.Ancak eğer normal formaysa çok kötü , turuncu ve bordo uyumsuz olmuş.Anlaşılan TSL'deki "en berbat forma tasarımı" yarışmasında birinciliğe oynayacak bir formamız daha oldu.

Beşinci ve son formamız ise mavi forma gibi sade ve beyaz kullanılmış.




Bana en çok hoşuna giden 3 formayı söyle deseler,

1-)Fenerbahçe-Arma

2-)Galatasaray-Mor Forma

3-)TrabzonSpor-Açık Mavi Forma

derim.



4 büyüklerimize Avrupa'da,Turkcell Süper Lig'de ve Fortis Türkiye Kupası'nda başarılar dilerim.
____________________________________________________________
Digg ile Paylaş Stumble ile Paylaş Delicious ile Paylaş Technorati ile Paylaş Twitter ile Paylaş Design Float ile Paylaş Yahoo ile Paylaş Reddit ile Paylaş LinkEdin ile Paylaş Mixx ile Paylaş Facebook ile Paylaş Google ile Paylaş

"4 Büyüklerin Formaları" Hakkındaki Yorum Sayısı 0 yorum

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin
  

E-Mail Adresini, Gir Abone Ol :

 

              
 
 

 

 
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com
Altın Gol Tanıtım Videosu Yakında......

TAKİPÇİLERİMİZ