Kolo Toure Manchester City'de

Gönderen Pierce-34 30 Temmuz 2009 Perşembe
Manchester City 6. transferi yine Arsenal'den bir yıldız oyuncu alarak gerçekleştirdi.Arsenal'den Adebayor'dan sonra Kolo Toure'yi aldı.Transfer için 15 Milyon Sterlin ödenecekmiş galiba.

Kolo Toure Arsenal'de 225 maça çıkmış 9 gol kaydetmişti.Kısacası Arsenal'in önemli oyuncularından biriydi.Arsenal'in iyi bir teklif gelince önemli oyuncularını sattığını eskiden görmüştük ancak bu kadarı da fazla canım.

Önce Adebayor sonra da Toure.Tek tek yıldızlarını satıyor.Anlaşılan Arsenal genç oyuncu fabrikasından, ticarethaneye dönüşme yolunda sıkı adımlarla ilerliyor.
Transfer sezonu bitmeden Fabregas'a sağlam bir teklif gelirse onu da satarlar bence.

Peki tamam iki oyuncu da satıldı, yaklaşık 35-40 Milyon Sterlin kazanıldı.Peki bu oyuncuların yerine kim veya kimler alındı.Sadece Ajax'tan alınan Thomas Vermealen.Ancak hala iki önemli oyuncusunu kaybetmiş olsa da, daha bu oyuncuların yerlerini doldurabilecek kapasitede oyuncu transfer etmemiş olsa da, Arsenal'in çok sağlam genç oyuncuları var.Umarım onları da satmazlar. (:D)

Transfere M.City açısından bakarsak ard arda yaptıkları Santa Cruz,Tevez,Adebayor transferlerinden sonra forvet hattına başka transfere gerek kalmadıklarını anlamış olmalılar ki Toure transferini yaptılar.Bence gayet yerinde bir transfer.Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan Toure, City'nin vazgeçilmez oyuncularından olacaktır.

Ha bu arada demin internette gördüm.Geçtiğimiz günlerde "Forvet Bolluğu" başlığı altında kaleme aldığımız yazıda City'nin 8 forvetinin olduğunu yazmıştık.Bu forvetlerden Valeri Bojinov sezon sonunu kadar Parma'ya kiralanmış.EPL'ye alışamamıştı Bojinov, İtalya'da kendini bulacaktır.

Önümüzdeki günlerde hangi bomba transfer haberleri çıkacak Manchester City hakkında...
____________________________________________________________
Digg ile Paylaş Stumble ile Paylaş Delicious ile Paylaş Technorati ile Paylaş Twitter ile Paylaş Design Float ile Paylaş Yahoo ile Paylaş Reddit ile Paylaş LinkEdin ile Paylaş Mixx ile Paylaş Facebook ile Paylaş Google ile Paylaş

"Kolo Toure Manchester City'de" Hakkındaki Yorum Sayısı 0 yorum

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin
  

E-Mail Adresini, Gir Abone Ol :

 

              
 
 

 

 
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com
Altın Gol Tanıtım Videosu Yakında......

TAKİPÇİLERİMİZ