Elano Galatasaray'da

Gönderen Pierce-34 30 Temmuz 2009 Perşembe
Bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray'ı bilhassa Haldun Üstünel'i tebrik ediyorum.Elano'yu Türkiye'ye getirmek büyük başarıdır.Özellikle de EPL'den böyle bir oyuncu getirmek.

Her zaman Beşiktaş forması altında görmek istediğim futbolcular olmuştu.Örn ; Harry Kewell,Milan Baros,ELANO,Kezman (PSV yıllarındaki) vs vs.Her zaman Beşiktaş'a gelmesini istediğim futbolcuları biz değilde diğer takımlar almış, bende de büyük bir kıskançlık duygusu uyandırmıştır.Kıskançlık demeyelim de "imrenme" diyelim.

Neyse fazla dağılmadan, Elano'yla ilgili biraz bilgi edinelim.Elano 14 Haziran 1981 Sao Paolo doğumlu ve 1.75 boyunda.Daha önce Shaktar Donetsk,Santos ve Manchester City'de oynadı.Brezilya Milli takımında, önünde Kaka,Ronaldinho,Diego gibi önemli yıldızlar olmasına rağmen 34 maçta forma şansı bulmuş, 6 gol atmıştır.Geçtiğimiz Haziran ayında düzenlenen FIFA Konfederasyon Kupası'nda şampiyon olan Brezilya Milli takımının kadrosunda yer almaktaydı Elano.Elano'yla 4 yıllık anlaşmaya varılmış, söylentilere göre City'e bonservis bedeli olarak 6-6.5 Milyon Euro gibi bir para ödenecekmiş.

Bu transferle Galatasaray Lincoln'ün yerini fazlasıyla doldurabilecek kapasitede bir '10' numara transfer etmiş oldu.Ayrıca ligimizdeki en iyi hücum hattı da Galatasaray'a ait olmuş oldu. (Keita-Elano-Arda-Baros-Kewell).

Bu arada kafama takıldı.Galatasaray'ın bu transferlerin parasını nereden buluyor ?? Nereden geliyor bu değirmenin suyu ?? gerçekten çok merak ettim.Keita için 8.5 Milyon Euro-Elano için 6 Milyon Euro ödenecekmiş.Servet satılacak dendi Marseille almadı, Topal satılacak dendi satılmadı.Yakında çıkar kokusu (:D)

Bu transfer(ler)den sonra Haldun Üstünel'e bi "Üstün Hizmet Madalyası" verirler artık.





____________________________________________________________
Digg ile Paylaş Stumble ile Paylaş Delicious ile Paylaş Technorati ile Paylaş Twitter ile Paylaş Design Float ile Paylaş Yahoo ile Paylaş Reddit ile Paylaş LinkEdin ile Paylaş Mixx ile Paylaş Facebook ile Paylaş Google ile Paylaş

"Elano Galatasaray'da" Hakkındaki Yorum Sayısı 0 yorum

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin
  

E-Mail Adresini, Gir Abone Ol :

 

              
 
 

 

 
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com
Altın Gol Tanıtım Videosu Yakında......

TAKİPÇİLERİMİZ