Milan'ın İşi 'Yaş'

Gönderen Pierce-34 2 Ağustos 2009 Pazar

Milan'ın önce Bayern'den 4 yemesi, sonrada Boca'ya yenilmesi üzerine böyle bir yazı yazmayı planladım.Yazmak bugüneymiş.Milan'da işlerin pek iyi gittiği söylenemez.O İtalya Ligi'ni kazanan, Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Milan'la şu anki Milan arasında dağlar kadar fark var.
Bu farkta Milan'ın iskeletini oluşturan Gattuso,Nesta,Pirlo,Ambrossini,Zambrotta gibi oyuncuların yaşlanması ve futbol kariyerlerinin sonuna yaklaşmasından kaynaklanıyor.

Önce Milan'ın tahmini 11'ini belirliyelim,sonra da yaşlarına bakalım.

Dida
Zambrotta-Nesta-Kaladze-Jankulovski
Gattuso-Ambrossini-Pirlo-Seedorf
Ronaldinho
Pato

Aşağı yukarı böyle bir on birle çıkıyor maçlara.Şimdide bu oyuncuların yaşlarına bakalım.

Dida(36)
Zambrotta(32)-Nesta(33)-Kaladze(31)-Jankulovski(32)
Gattuso(31)-Ambrossini(32)-Pirlo(30)-Seedorf(33)
Ronaldinho(29)
Pato(20)

Gördüğünüz gibi kadroda 30 yaşın altında sadece ve sadece 2 futbolcu var,1 desek daha doğru olur.Ronaldinho da 30 yaşına direk dayayanlardan.Milan'ın en önemli sorununun 'yaş' olduğu konusunda herkes hem fikirdir herhalde.


Diğer bir sorun ise takımın iş yapan oyuncuları bir bir takımdan gönderiliyor, ve yerlerine takviye yapılmıyor.
Önce Kaka'yı sattılar 65 Milyon Euro'ya, şu anda Chelsea Pirlo için bastırıyor.Takım birer birer yıldızlarını satıyor veya satmaya çalışıyor.Satılanların yerine de hiç bir takviye yapılmıyor.Teklife gelirsek Chelsea Pirlo için 7.5 Milyon Euro+Pizarro teklifinde bulunmuş.Ancak bu teklif reddedilmiş Galliani tarafından.Zaten reddetmese taraftarlar kulüp binasını yakıp, yıkarlardı.65 Milyon Euro paraları var, neden hiç bir takviye yapma gayreti içinde değiller?? İnsan doğal olarak merak ediyor, takım dünya'yı kasıp kavuran ekonomik krizden nasibini mi aldı ?? yoksa yönetim bu oyuncuların lig ve şampiyonlar ligi için yeterli olduğunu mu düşünüyorlar??
Ancak transfer pardon pardon transferler şart diye düşünüyorum.Yoksa bu kadroyla Juve'yi,Inter'i hatta ve hatta Roma'yı bile geçmeleri hayal olur.Hele birde Pirlo'yu satarlarsa.


Eğer Milan yönetimi duruma bir an önce el koymazsa, 2-3 sene sonra Milan ne ligte ne de şampiyonlar liginde başarı veya başarılar kazanır...


____________________________________________________________
Digg ile Paylaş Stumble ile Paylaş Delicious ile Paylaş Technorati ile Paylaş Twitter ile Paylaş Design Float ile Paylaş Yahoo ile Paylaş Reddit ile Paylaş LinkEdin ile Paylaş Mixx ile Paylaş Facebook ile Paylaş Google ile Paylaş

"Milan'ın İşi 'Yaş'" Hakkındaki Yorum Sayısı 0 yorum

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin
  

E-Mail Adresini, Gir Abone Ol :

 

              
 
 

 

 
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com
Altın Gol Tanıtım Videosu Yakında......

TAKİPÇİLERİMİZ