B Grubu ve Beşiktaş

Gönderen Pierce-34 28 Ağustos 2009 Cuma

Group A: Bayern Munich, Juventus, Bordeaux, Maccabi Haifa.
Group B: Manchester United, CSKA Moscow, Besiktas, Wolfsburg.
Group C: AC Milan, Real Madrid, Marseille, FC Zurich
Group D: Chelsea, Porto, Atletico Madrid, APOEL Nicosia
Group E: Liverpool, Lyon, Fiorentina, Debreceni
Group F: Barcelona, Inter Milan, Dynamo Kiev, Rubin Kazan
Group G: Sevilla, Rangers, Stuttgart, Unirea Urziceni
Group H: Arsenal, AZ Alkmaar, Olympiakos, Standard Liege

Kuralar çekildikten sonra yazmayı düşünüyordum.İşlerim çıkınca bugüne kaldı.Neyse lafı fazla uzatmadan yazıma başlayayım.

Beşiktaşlı olduğum için, büyük bir heyecanla düşeceğimiz grubu bekledim.2. torbadaki takımların hepsi gruplara dağıldığında, G ve B grupları diğerlerine göre daha kolay duruyordu.Tabii G grubu biraz daha iyiydi.Ancak daha kuranın başında Stuttgart G'ye gitti,tabii bizim hayallerde havaya.Geriye B kalmıştı, en kötü ihtimalle de H istiyordum.Diğer gruplar yavaş yavaş dolmaya başladığında B grubu hala boştu ve B grubuna düştük, bu sefer talih kuşu kafamıza konmuştu, bu talih kuşu sayesinde 4. torbadan Rubin Kazan'dan da kurtulmuştuk.Geriye bir tek hedef kalmıştı, Wolfsburg gelmesinde, kim gelirse gelsin.4. torbadaki takımlar gruplara dağılmaya başlamıştı, ve geriye sadece APOEL,Zürih,M.Haifa ve Wolfsburg kalmıştı.4 te 3 şansımız vardı, tam bu sefer turnayı gözünden vurduk derken Wolfsburg B'ye gelmesin mi ?? Bu günlük şansımızı B Grubuna düştüğümüzde kullandığımızı ve başka hakkımızın kalmadığını anladım.

ManU'nun gücü ortada, Ronaldo ve Tevez'i kaybetmeleri bir şey değiştirmeyecektir.Bu grubun mutlak favorisi onlar.
CSKA ise 2.torbada bulunmalarını UEFA şampiyonu olmalarına borçlular.Ancak UEFA Şampiyonluğunu aldıkları günden çok uzaktalar.Bu sezon ise Zhirkov gibi önemli bir ismi kaybettiler.Yine de hafife almamamak gerek.
Wolfsburg ise 4. torbadan gelebilecek en zor ekip.Geçen sezon Stuttgart,Münih,Werder gibi takımların önünde şampiyon oldular.Hücum hattında Dzeko,Grafite,Martins,Misimovic gibi isimlere sahipler.Şampiyonlar Ligi'ne ilk kez katılıyorlar.

Yani bizim en az CSKA ve Wolfsburg kadar şansımız var.Herkesin şansı eşit, iyi oynayan,iyi mücadele eden takım bir üst tura adını yazdırır.

  • Beşiktaş - Manchester United FC
  • CSKA Moskova - Beşiktaş
  • VfL Wolfsburg - Besiktaş
  • Beşiktaş - VfL Wolfsburg
  • Manchester United FC - Beşiktaş
  • Beşiktaş - CSKA Moskova
Buda fikstür ya ne iyi ne kötü ancak ben ManU'yla son maçı, İnönü'de oynamayı tercih ederim.ManU'nun yedeklerle çıkacağı ve kendi sahanda oynadığın maç.Ama son 3 maçın 2'sini kendi sahamızda oynuyoruz bu bizim için avantaj olabilir.Gruptan çıkabilmek için CSKA ve Wolfsburg deplasmanlarından en azından bir puanla dönüp, kendi sahamızdaki maçları kazanmalıyız.Aksi takdirde çok zor çıkarız gruptan...
____________________________________________________________
Digg ile Paylaş Stumble ile Paylaş Delicious ile Paylaş Technorati ile Paylaş Twitter ile Paylaş Design Float ile Paylaş Yahoo ile Paylaş Reddit ile Paylaş LinkEdin ile Paylaş Mixx ile Paylaş Facebook ile Paylaş Google ile Paylaş

"B Grubu ve Beşiktaş" Hakkındaki Yorum Sayısı 0 yorum

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin
  

E-Mail Adresini, Gir Abone Ol :

 

              
 
 

 

 
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com
Altın Gol Tanıtım Videosu Yakında......

TAKİPÇİLERİMİZ