Düello Başlıyor

Gönderen leomessi42 4 Ağustos 2009 Salı
Yeni bir sezon başlamak üzere.Takımlarımız hazırlık kamplarına girdiler,transferler yaptılar,hazırlık maçları yaptılar.Hepsinin ortak amacı bu sezon ligde başarılı olmaktı.Öncelikle tuttuğum takım olan Galatasaraydan başlayacağım.

Galatasaray öcelikle zayton cup adında özel bir turnuvaya katıldı.Bu kupada finalde 2.olan sarı kırmızılılar daha sonra uefa avrupa ligi 2. ön eleme turunda tobolu rahat geçti.3.ön elemede Maccabi Netanya ile ilk maçını yapan ve 4-1 kazanan temsilcimiz tura yakın olan taraf.Transferde hareketli bir dönem yaşayan Galatasaray Leo Franco,Keita,Elano ve Gökhan Zan gibi önemli isimleri kadrosuna kattı.

Beşiktaş hazırlık dönemini barış kupasına katılarak geçirdi.Şampiyonlar ligine direkt katılacak olan temsilcimize şimdiden başarılar dilerim.Transferde kadrosuna Ferrari,Nihat,Fink gibi isimleri katan kara kartallar şampiyonluğu yeniden kazanmak istiyor.

Fenerbahçe hazırlık kampında adından pek söz ettirmemiş takımlarla karşılaştı.Özel bir kupaya katılmayan sarı lacivertliler uefa avrupa ligi 3. elemede Honvedi 5-1 gibi farklı bir skorla geçti.Ayrıca Fenerbahçe kadrosuna M.Topuz,Dos Santos,Oliviera,Bilica,Özer gibi isimleri kattı.

Trabzonspor başarılı bir hazırlık kampı geçirdi.Hollandada 5 hazırlık maçı yapan ekibimiz 4 galibiyet 1 beraberlik aldı.Özel bir kupaya katılmayan bordo mavili ekip transferde suskun bir dönem geçiriyor.Kadrosuna sadece Tjikuzu,Ferhat Öztorun,Zafer Yelen ve Engin Baytarı katan Trabzon ekibinin başkanı Sadri Şener transfer sözü verdi.

Sivassporun diğer takımlarımızın aksine hazırlık dönemi pek iç açıcı değil.Herenveen'e 5-0 gibi farklı bir skorla yenilen Sivasspor daha sonraki hazırlık karşılaşmalarındada pek iç açıcı bir grafik çizmedi.Şampiyonlar Ligine kalma mücadelesi veren kırmızı beyazlı ekip Anderlecht'e ilk maç ta 5-0 yenilip taraftarını üzdü.Öyle görünüyorki Sivassporda gelenler gidenlerin yerini dolduramamış.Örnek verilecek olursa Omotoyossi-Tum,Ersen Martin-Balili,Bilica-Yasin,Diallo-Uğur Kavuk.

Galatasaraya,Fenerbahçeye,Beşiktaşa,Trabzonspora ve Sivasspora Avrupa'da, tüm takımlarımıza ligde başarılar dilerim.
____________________________________________________________
Digg ile Paylaş Stumble ile Paylaş Delicious ile Paylaş Technorati ile Paylaş Twitter ile Paylaş Design Float ile Paylaş Yahoo ile Paylaş Reddit ile Paylaş LinkEdin ile Paylaş Mixx ile Paylaş Facebook ile Paylaş Google ile Paylaş

"Düello Başlıyor" Hakkındaki Yorum Sayısı 0 yorum

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin
  

E-Mail Adresini, Gir Abone Ol :

 

              
 
 

 

 
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com
Altın Gol Tanıtım Videosu Yakında......

TAKİPÇİLERİMİZ