Lescott ve Sylvinho City'de

Gönderen Pierce-34 26 Ağustos 2009 Çarşamba
Manchester City günlerdir hatta haftalardır almak istediği Everton'lı Lescott'u kadrosuna kattı.Bonservis bedeli olarak 20-25 Milyon Euro arası bir rakam ödeyeceklermiş.

Transfer sezonu açılır açılmaz kadrosunu Tevez,Adebayor,Santa Cruz gibi forvetlerle donatan eleştirdiğimiz City sonradan Toure,Lescott gibi iyi takviyeler de yapmadı değil.Bu transferle kaptan Dunne kulübeye gider, muhtemel kadro da şöyle olur :

Given
Richards - Lescott - Toure - Bridge
SWP - Ireland - Barry
Tevez - Santa Cruz - Adebayor

Bu transferlerle gayet iyi bir takım oldular.


Barcelona'da neredeyse bütün başarıları tadan Sylvinho'da City'li olmuş.Tamam olmuş da City ilk kez bonservis bedeli ödemeden bir oyuncu transfer etti, benim en çok şaşırdığım nokta bu.Geçtiğimiz hafta Blackburn'e transfer olan Salgado'dan sonra EPL'ye transfer olan ikinci veteran bek oldu Sylvinho.

Sylvinho'nun şu durumda Bridge ve Garrido'dan formayı kapması zor gözükse de uzun maratonda City'nin işine yarayacaktır.
____________________________________________________________
Digg ile Paylaş Stumble ile Paylaş Delicious ile Paylaş Technorati ile Paylaş Twitter ile Paylaş Design Float ile Paylaş Yahoo ile Paylaş Reddit ile Paylaş LinkEdin ile Paylaş Mixx ile Paylaş Facebook ile Paylaş Google ile Paylaş

"Lescott ve Sylvinho City'de" Hakkındaki Yorum Sayısı 0 yorum

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin
  

E-Mail Adresini, Gir Abone Ol :

 

              
 
 

 

 
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com
Altın Gol Tanıtım Videosu Yakında......

TAKİPÇİLERİMİZ