Delgado'nun Sözleşmesi Donduruldu

Gönderen Pierce-34 27 Ağustos 2009 Perşembe

Başta DHA olmak üzere bazı kaynakların son dakika haberine göre Beşiktaş Delgado'nun sözleşmesini ocak ayına kadar dondurmuş.1 Eylül'e kadar o bölgeye transfer gerçekleştireceklermiş.Konuşulan isimler ise Tabata,Sapara,Deco ve van der Vaart'mış.

Tamam Beşiktaşlıyız, takım için yapıyoruz falan da , ne bileyim çok ters geldi bu "sözleşme dondurma" işlemi.Sonuçta senin takımın adına çalışırken sakatlandı, plajda futbol oynarken değil.Dün'de Fenerbahçe'den Edu ayrıldı, ama Beşiktaş yönetimi biraz daha insaflı davranmış sözleşmeyi fesh etmemiş.Ama ne olursa olsun bence sözleşme dondurmak da fesh etmek kadar iğrenç bir olay.

____________________________________________________________
Digg ile Paylaş Stumble ile Paylaş Delicious ile Paylaş Technorati ile Paylaş Twitter ile Paylaş Design Float ile Paylaş Yahoo ile Paylaş Reddit ile Paylaş LinkEdin ile Paylaş Mixx ile Paylaş Facebook ile Paylaş Google ile Paylaş

"Delgado'nun Sözleşmesi Donduruldu" Hakkındaki Yorum Sayısı 2 yorum

  1. FAİK Dedi ki;
  2. BEŞİKTAŞTA SAKATLANMIŞ DEĞİL DELGADO. KENDİSİNİN DAHA ÖNCEDEN SAKATLIĞI VARDI. KALDIKİ HER MESLEĞİN BİR RİSKİ VARDIR. FUTBOLUNKİDE SAKATLANMADIR. ALDIĞI PARA İÇİNDE BU RİSK KARŞILANIR. DOLAYISI İLE BEŞİKTAŞTA SAKATLIĞI ARTTIYSA BİLE PARASINI ALDI. BEDAVA OYNAMADI YA..

     
  3. Pierce-34 Dedi ki;
  4. Dediklerinde haklısın ; ancak her uzun süre sakatlananı takımdan gönderirsen Dünya'da takım kalmaz.Arsenal'de de birçok oyuncu sakatlandı.Rosicky,Nasri,Eduardo vs ancak adamlar takımdan göndermek yerine, takımda tuttular ve destek çıktılar.

     

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin
  

E-Mail Adresini, Gir Abone Ol :

 

              
 
 

 

 
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com
Altın Gol Tanıtım Videosu Yakında......

TAKİPÇİLERİMİZ