Owen....

Gönderen Pierce-34 3 Temmuz 2009 Cuma

Bugün gördüğüm en ilginç transfer haberi.İlk gördüğümde çok şaşırmıştım.Eski Liverpool'lu Owen ezeli rakipleri olan Manchester United forması giyecek.Enteresan..

Owen bugün sağlık kontrolünden geçecek, eğer bilinen sorunlarından başka sorunu yoksa Manchester'a imzayı atacak.Manchester'ın Owen'a maç başı para alacağı bir kontrat ödemesi bekleniyor.

Manchester önce ''artık burada oynamam'' diyen Tevez'i daha sonra ise takımın yıldızı Cristiano Ronaldo'yu kaybetti.
Bence Manchester'ın Owen'ı kadroya katması alınabilecek bir risk kariyerini geçtim sadece Owen'ın bonservisinin elinde olması bile bu riski almaya değecek cinsten.

Owen cephesinden bakarsak ise en son golünü yaklaşık 6 ay önce atmıştı.Bu oldukça moral bozucu bir şey olsa gerek.Owen büyük bir ihtimalle takımdan ayrılan Carlos Tevez'in görevini üstlenecek.Bu görevi ne kadar yerine getirebilecek orasını önümüzdeki sezon göreceğiz..Ancak içimden bir ses ''Owen Manchester'da kendini bulacak ve yıllar önce seyrettiğimiz golcü Owen'ı tekrar izleme şansını bulabileceğiz.''diyor.

____________________________________________________________
Digg ile Paylaş Stumble ile Paylaş Delicious ile Paylaş Technorati ile Paylaş Twitter ile Paylaş Design Float ile Paylaş Yahoo ile Paylaş Reddit ile Paylaş LinkEdin ile Paylaş Mixx ile Paylaş Facebook ile Paylaş Google ile Paylaş

"Owen...." Hakkındaki Yorum Sayısı 0 yorum

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin
  

E-Mail Adresini, Gir Abone Ol :

 

              
 
 

 

 
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com
Altın Gol Tanıtım Videosu Yakında......

TAKİPÇİLERİMİZ