Sessiz Sedasız

Gönderen Pierce-34 3 Temmuz 2009 Cuma
Yine bir Haldun Üstünel klasiği,yine sessiz sedasız bitirilmiş bir transfer.Haldun Üstünel Türk basınını yine ters köşeye yatırdı.Yok Owen, yok Oliveira, yok şu yok bu.Kim transfer edildi peki ?? Kendini daha tam kanıtlayamamış Fildişi Sahilleri'nden Kader Keita.

Galatasaray Ribery'i elinden kaçırdığından bu yana sağ kanatta sıkıntı çekmiş, bu bölgede bir kaç tane oyuncu denemiş ancak bu oyunculardan pek verim alamamıştı.Kader Keita sağ kanat sorununa çözüm olacaktır.Hatta Keita, forvet ve sol kanatta da oynayabiliyor.Galatasaray zor durumda kaldığında bir kaç mevkiide oynatabileceği bir oyuncu transfer etti.

Biraz Keita'yı tanıyalım.Tam adı Abdul Kader Keita.6 Ağustos 1981 doğumlu ve 1.84 boyunda.Oynadığı en önemli takımlar Fransa'dan Lille ve Lyon.Fildişi Sahilleri ile çıktığı 33 maçta 7 gol attı.

Bildiğimiz gibi Galatasaray daha önce bonservisi elinde olan yıldızları transfer etmişti.Ancak Keita transferi için bonservis ödenecek, galiba şu anda bu fiyat belli değil.

Daha Dünya piyasasında kendine yer bulmamış olsa bile Keita Galatasaray'ın gücüne güç katacaktır.Galatasaray'In hücum hattına bir hareketlilik getirecektir.Haa bu arada sessiz sedasız bu transferi gerçekleştiren Haldun Üstünel'i de tebrik etmek gerekir..
____________________________________________________________
Digg ile Paylaş Stumble ile Paylaş Delicious ile Paylaş Technorati ile Paylaş Twitter ile Paylaş Design Float ile Paylaş Yahoo ile Paylaş Reddit ile Paylaş LinkEdin ile Paylaş Mixx ile Paylaş Facebook ile Paylaş Google ile Paylaş

"Sessiz Sedasız" Hakkındaki Yorum Sayısı 0 yorum

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin
  

E-Mail Adresini, Gir Abone Ol :

 

              
 
 

 

 
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com
Altın Gol Tanıtım Videosu Yakında......

TAKİPÇİLERİMİZ