Sonunda !

Gönderen Pierce-34 7 Temmuz 2009 Salı
Sonunda istediğim gerçekleşti.CSKA-Fenerbahçe maçları sırasında keşfettiğim ve hayran kaldığım futbolculardan biriydi Yuri Zhirkov.Hatta o maçlarda keşke Zhirkov'u Beşiktaş'a alsak da İbrahim Üzülmez çilesinden kurtulsak gibi hayallerim vardı.Ancak gerçekleşmedi,zaten gerçekleşmesi mümkün olmayan bir hayaldi.

Dün gerçekleşen transferde Abramovich'in sahibi olduğu İngiliz Devi Chelsea, Zhirkov'un takımı CSKA Moskova'yla anlaşmış yani Zhirkov artık Chelsea'nin başarısı için ter dökecek.Bonservisi tam olarak açıklanmamış olsada 16-17 Milyon Euro civarı bir fiyat olacaktır.

Yuri Zhirkov, 20 Ağustos 1983 Tambov doğumlu.1.78 boyunda.Daha önce Spartak Tambov ve CSKA Moskova takımlarında oynamış.Sol bek ve sol açık mevkiilerinde oynabiliyor.

Zhirkov Avrupa'nın ve Dünya'nın en iyi sol beklerinden biri bana göre,Chelsea'de de başarılı olacağına eminim.Bu transferle takımdan ayrılmak isteyen Ashley Cole'den umudu kesmişler gibi görünüyor.Ancak Zhirkov,Ashley Cole'den kat kat daha iyi bir oyuncu ve Ashley Cole'ü aratmayacaktır.

Eeee ne diyelim artık birileri şu adamı sonunda gördü de transfer etti.Haberi duyduğumda çok mutlu olmuştum, inşallah Chelsea'de başarılı olur.Bence Chelsea taraftarı,bu transferi gerçekleştiren Abramovich'e teşekkür etmeli.
____________________________________________________________
Digg ile Paylaş Stumble ile Paylaş Delicious ile Paylaş Technorati ile Paylaş Twitter ile Paylaş Design Float ile Paylaş Yahoo ile Paylaş Reddit ile Paylaş LinkEdin ile Paylaş Mixx ile Paylaş Facebook ile Paylaş Google ile Paylaş

"Sonunda !" Hakkındaki Yorum Sayısı 0 yorum

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin
  

E-Mail Adresini, Gir Abone Ol :

 

              
 
 

 

 
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com
Altın Gol Tanıtım Videosu Yakında......

TAKİPÇİLERİMİZ