4 Büyüklerin Formaları

Gönderen Pierce-34 31 Temmuz 2009 Cuma 0 yorum


4 Büyüklerin hepsi formalarını tanıttı.Eeee bizede kendi fikirlerimizi,yorumlarımızı yazmazmız şart oldu.Bizde 4 büyüklerin tüm formalarını aynı başlık altında değerlendirelim dedik.Beşiktaşlı olduğum için Beşiktaş'la başlayayım. (:D)




İlk formamız Beşiktaş'ın çubuklu forması.Bu forma diğer 2 formaya nazaran daha iyi gibi duruyor.Ancak bu formanın piyasada bir çok benzeri var.Bu formayla beraber siyah şort ve çorapların giyilecek olması formanın daha bir şekil durmasını sağlıyor.



İkinci formamız kartal pençesinden esinlenerek yapılmış bu formada omuazlardan aşağıya doğru inen 5 siyah, 2 kırmızı çizgi var.Bence çubukludan biraz daha kötü ancak çok değişik ve ilginç bir tasarım olmuş.



Üçüncü ve son formamız damalı forma, diğer formalara göre çok berbat bir tasarım olmuş bence.Galiba Marsilya'nın formasını taklit etmeye çalışmışlar, ancak ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.Bence TSL'deki "en berbat forma tasarımı" yarışması olması birinciliğe aday olabilecek bir tasarım (:D).








Fenerbahçe'yle devam edelim.İlk formamız Fenerbahçe'nin klasikleşen sarı-lacivert çubuklu forması.

İkinci formamız Fenerbahçe'nin iki seneden beri kullandığı kuruluş forması.Sarı ve beyaz renklerinin kullanılmasıyla tasarlanan formaları her zaman sevmişimdir.Bu forma çok hoşuma gitmiştir.Hatta bir arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak bu formadan almıştım. (:D)


Üçüncü ve son formamız "arma" adlı forma, bence sezonun en iyi tasarlanmış forma.Lacivert ve fosforlu sarı kullanılarak hazırlanmış bu forma çok hoşuma gitti.Ayrıca üzerindeki Fenerbahçe arması çok estetik duruyor.









Gelelim Galatasaray'ın formalarına, ilk formamız geçen seneki beyaz formanın biraz değişiklik yapılmış hali.Omuzlarda bulunan ve bir bölümü aşağı inen çizgiler çok hoş durmuş.

İkinci formamı Galatasaray'ın klasik parçalı forması.Forma güzelde Türk Telekom yazısı hiç yakışmamış, bu formada bi tek o yazı hoşuma gitmedi.

Ve son formamız, Galatasaray'ın kriz yaratan mor forması, bence sezonun en değişik ve güzel formalarından birisi.Galatasaraylı taraftarlar da böyle düşünmüş olmalı ki en çok mor formayı satın almışlar.








Son formalarımız ise TrabzonSpor'un formaları, tek tek fotoğraflarını bulamadığım için bunlarla idare etmemiz gerekecek.(:D) 5 farklı forma çeşidine sahip TrabzonSpor.

İlk formamız çubuklu forma.Bu sezon Galatasaray hariç diğer 3 büyük çubuklu forma giyecek.
İkinci forma ise Galatasaray'ın parçalı formasına benzeyen parçalı forma, şahsen bana öyle geldi.



Üçüncü forma iste alt,üst ve çorapları mavi olan sade bir forma.Mavinin bu tonu hoşuma gitti.Bu formayı beğendim.

Dördüncü formanın kaleci forması mı ? normal forma mı ? olduğunu anlayamadım.Ancak eğer normal formaysa çok kötü , turuncu ve bordo uyumsuz olmuş.Anlaşılan TSL'deki "en berbat forma tasarımı" yarışmasında birinciliğe oynayacak bir formamız daha oldu.

Beşinci ve son formamız ise mavi forma gibi sade ve beyaz kullanılmış.




Bana en çok hoşuna giden 3 formayı söyle deseler,

1-)Fenerbahçe-Arma

2-)Galatasaray-Mor Forma

3-)TrabzonSpor-Açık Mavi Forma

derim.



4 büyüklerimize Avrupa'da,Turkcell Süper Lig'de ve Fortis Türkiye Kupası'nda başarılar dilerim.

Günün Olayları

Gönderen Pierce-34 30 Temmuz 2009 Perşembe 0 yorum



1-)Almanya'da düzenlenen Audi Cup'ı Manchester United'a penaltılarda 7-6 üstünlük sağlayan Bayern Münih kazandı.


2-)Avrupa'daki iki temsilcimiz, güçsüz rakiplerini hiç zorlanmadan geçtiler.Galatasaray Netanya'yı 4-1'le geçerken, golleri Hakan Balta,Kewell,Sabri (!) ve Baros attı.Galatasaray'ın Lyon'dan transfer ettiği Kader Keita Galatasaray'da ilk kez bu maçta sahaya çıktı.
Fenerbahçe ise Honved'i 5-1'le geçerken, golleri Güiza (3),R.Carlos ve Alex attı.


3-)Galatasaray, M.City'nin satış listesine koyduğu Brezilyalı yıldız Elano'yla 4 yıllığına anlaştı.




4-) Barça'nın Ibra'yı transfer etmesinden sonra 1 yıllığına Inter'e kiralık verilen Hleb Inter'ı istemeyerek eski kulubü Stuttgart'ın yolunu tutmuş.


5-) Real Madrid'in takımdan göndermek istediği Gabriel Heinze Marsilya'yla anlaşmış.


6-)Real Madrid alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon Liverpool'da oynayan Arbeloa'yı takıma geri kazandırmış.

Elano Galatasaray'da

Gönderen Pierce-34 0 yorum

Bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray'ı bilhassa Haldun Üstünel'i tebrik ediyorum.Elano'yu Türkiye'ye getirmek büyük başarıdır.Özellikle de EPL'den böyle bir oyuncu getirmek.


Her zaman Beşiktaş forması altında görmek istediğim futbolcular olmuştu.Örn ; Harry Kewell,Milan Baros,ELANO,Kezman (PSV yıllarındaki) vs vs.Her zaman Beşiktaş'a gelmesini istediğim futbolcuları biz değilde diğer takımlar almış, bende de büyük bir kıskançlık duygusu uyandırmıştır.Kıskançlık demeyelim de "imrenme" diyelim.

Neyse fazla dağılmadan, Elano'yla ilgili biraz bilgi edinelim.Elano 14 Haziran 1981 Sao Paolo doğumlu ve 1.75 boyunda.Daha önce Shaktar Donetsk,Santos ve Manchester City'de oynadı.Brezilya Milli takımında, önünde Kaka,Ronaldinho,Diego gibi önemli yıldızlar olmasına rağmen 34 maçta forma şansı bulmuş, 6 gol atmıştır.Geçtiğimiz Haziran ayında düzenlenen FIFA Konfederasyon Kupası'nda şampiyon olan Brezilya Milli takımının kadrosunda yer almaktaydı Elano.Elano'yla 4 yıllık anlaşmaya varılmış, söylentilere göre City'e bonservis bedeli olarak 6-6.5 Milyon Euro gibi bir para ödenecekmiş.

Bu transferle Galatasaray Lincoln'ün yerini fazlasıyla doldurabilecek kapasitede bir '10' numara transfer etmiş oldu.Ayrıca ligimizdeki en iyi hücum hattı da Galatasaray'a ait olmuş oldu. (Keita-Elano-Arda-Baros-Kewell).

Bu arada kafama takıldı.Galatasaray'ın bu transferlerin parasını nereden buluyor ?? Nereden geliyor bu değirmenin suyu ?? gerçekten çok merak ettim.Keita için 8.5 Milyon Euro-Elano için 6 Milyon Euro ödenecekmiş.Servet satılacak dendi Marseille almadı, Topal satılacak dendi satılmadı.Yakında çıkar kokusu (:D)

Bu transfer(ler)den sonra Haldun Üstünel'e bi "Üstün Hizmet Madalyası" verirler artık.





Manchester City 6. transferi yine Arsenal'den bir yıldız oyuncu alarak gerçekleştirdi.Arsenal'den Adebayor'dan sonra Kolo Toure'yi aldı.Transfer için 15 Milyon Sterlin ödenecekmiş galiba.


Kolo Toure Arsenal'de 225 maça çıkmış 9 gol kaydetmişti.Kısacası Arsenal'in önemli oyuncularından biriydi.Arsenal'in iyi bir teklif gelince önemli oyuncularını sattığını eskiden görmüştük ancak bu kadarı da fazla canım.

Önce Adebayor sonra da Toure.Tek tek yıldızlarını satıyor.Anlaşılan Arsenal genç oyuncu fabrikasından, ticarethaneye dönüşme yolunda sıkı adımlarla ilerliyor.
Transfer sezonu bitmeden Fabregas'a sağlam bir teklif gelirse onu da satarlar bence.

Peki tamam iki oyuncu da satıldı, yaklaşık 35-40 Milyon Sterlin kazanıldı.Peki bu oyuncuların yerine kim veya kimler alındı.Sadece Ajax'tan alınan Thomas Vermealen.Ancak hala iki önemli oyuncusunu kaybetmiş olsa da, daha bu oyuncuların yerlerini doldurabilecek kapasitede oyuncu transfer etmemiş olsa da, Arsenal'in çok sağlam genç oyuncuları var.Umarım onları da satmazlar. (:D)

Transfere M.City açısından bakarsak ard arda yaptıkları Santa Cruz,Tevez,Adebayor transferlerinden sonra forvet hattına başka transfere gerek kalmadıklarını anlamış olmalılar ki Toure transferini yaptılar.Bence gayet yerinde bir transfer.Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan Toure, City'nin vazgeçilmez oyuncularından olacaktır.

Ha bu arada demin internette gördüm.Geçtiğimiz günlerde "Forvet Bolluğu" başlığı altında kaleme aldığımız yazıda City'nin 8 forvetinin olduğunu yazmıştık.Bu forvetlerden Valeri Bojinov sezon sonunu kadar Parma'ya kiralanmış.EPL'ye alışamamıştı Bojinov, İtalya'da kendini bulacaktır.

Önümüzdeki günlerde hangi bomba transfer haberleri çıkacak Manchester City hakkında...

Abone Olun Yazılar Ayağınıza Gelsin

Gönderen Pierce-34 29 Temmuz 2009 Çarşamba 0 yorum

E-Mail Adresini Gir Abone Ol :





Evet sitemize yeni bir eklenti daha ekledik.Eğer yazılarımızdan hoşlanıyor, yazılarımızı beğeniyorsanız, abone olarak yazılarımızın otomatik olara e-mail adresine gelmesini sağlayabilirsiniz.

İyi günler...

Hataya Bak

Gönderen Pierce-34 0 yorum



Sivas maçından sonra gazetelerde yapılan haberlere,maçın fotoğraflara bakmak için tek tek tüm gazetelerin sitelerini dolaştığım zaman Sabah Gazetesi'nin sitesinde böyle bir hataya rastladım ve çok şaşırdım.Daha sonra baktığımda ise hatayı düzeltmişlerdi. (:D)



Turkcell Süper Lig 2.sinin düştüğü hale bakın,Anderlecht karşısında 2-3 pas yapamadılar,
karşı kaleye gidemediler,şut çekemediler.

Sen Bilica'yı gönderip Yasin'i alırsan, sen Balili'yi,
Tum'u gönderip Mbemba'yı,Agbetu'yu ve daha adını sanını yeni duyduğumuz oyuncuları alırsan elin
Belçikalı'sı da gelir hiç açımadan atar 5 golü,Sivas'a da tatile gelir.

Ha bu arada nefret ettiğim,zerre kadar sevmediğim Bülent Uygun'un haklı çıkması beni
şaşırttı.

"5 yerim 7 yerim ama 6 yemem,7 yerim 9 yerim ama 8 yemem"

ve nitekim dediği de oldu 5 yediler

***Gerçi Anderlecht işi
şova dönüştürmeseydi sen 6 da yerdin 8 de.







Günün Olayları

Gönderen Pierce-34 0 yorum

1-)Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Tomas Zapotocny sezon sonuna kadar Bursaspor'a kiralanmış.


2-)Süper Kupa Finali'nin hakemi belli oldu.Fenerbahçe-Beşiktaş maçını Yunus Yıldırım yönetecek.


3-)Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçında temsilcimiz Sivasspor Belçika ekibi Anderlecht'e 5-0 gibi farklı bir skorla boyun eğdi.


4-)Tottenham 28 yaşındaki İngiliz forvet Peter Crouch'la anlaştı.Tottenham Crouch için 11 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.



Bahtsız Wenger

Gönderen Pierce-34 25 Temmuz 2009 Cumartesi 0 yorum

Arsenal'de sakatlıklar bitmek bilmiyor.Sakatlar kervanına Samir Nasri de katıldı.Nasri'nin geçen gün ki antrenmanda kaval kemiği kırılmış, 2-3 ay sahalardan uzak kalacakmış.

Ben bu sakatlığı Wenger'in bahtsız olmasına bağlıyorum.
Adam Rosicky'i aldı doğru düzgün oynatamadan tam verim alamadan Rosicky sakatlandı.Eduardo'yu aldı bu sefer o sakatlandı.Bu adam başka birilerini transfer eder onlar da sakatlanırsa hiç şaşırmayacağım.




Liverpool 2007/2008

Gönderen Pierce-34 23 Temmuz 2009 Perşembe 0 yorum

-Liverpool 2007/08 3rd-

Evet sitemizin ilk fotoğraf serisini başlatıyoruz.Bu seride beğendiğimiz forma tasarımlarını bulacaksınız.Belki siz de beğenirsiniz (:D)

İlk forma benim favori takımım olan Liverpool'un 2007/08 sezonunda kullandığı,3. forması.

Hele o formanın arka tarafındaki turkuaz yazılar çok hoşuma gidiyor.

Sende mi Vedat Kaptan??

Gönderen Pierce-34 21 Temmuz 2009 Salı 0 yorum

Hani Beşiktaş şampiyon olursa iyileşecektin Vedat Kaptan ?? Hani şampiyonluk senin ilacındı ?? olmadı be Vedat Kaptan olmadı..

Tüm Türkiye'nin başı sağolsun.

Forvet Bolluğu

Gönderen Pierce-34 20 Temmuz 2009 Pazartesi 0 yorum

Malum tatildeyiz, bende uzun zamandır blogu ihmal etmiştim.Ancak bugünden sonra bir ve ya iki günde bir yazı yazıp koymayı düşünüyorum.Umarım bu fikrimi gerçekleştirebilirim.Neyse ben ufaktan yazıma gireyim. (:D)


Manchester City geçtiğimiz günlerde Arsenal'in Togolu yıldızı Emanuel Adebayor'u transfer etti ve takımdaki forvet sayısı 8'e çıktı.Evet yanlış duymadınız tam 8 tane forvete sahip.Bu forvetler :

-Valeri Bojinov
-Emmanuel Adebayor
-Robinho
-Jo
-Craig Bellamy
-Benjani Mwaruwari
-Carlos Tevez
-Daniel Sturridge

bir kaç tane daha var ancak forma savaşı bu ''8'' silahşör arasında geçeceği için ben bunları yazmayı uygun buldum.

Manchester City,transfer döneminin başlamasından bu yana Tevez ve Adebayor'u kadrosuna kattı.Ben Tevez transferinden sonra başka bir forvet alınmayacağını düşünmüştüm.Ancak City'nin sahibi çok az forvetimiz var (!) diyerek Adebayor'u da transfer etti.

Bakalım daha önümüzde bir ay var Manchester City'e kimler gelip City'den kimler gidecek bunu bize zaman gösterecek...

Robert Louis Dreyfus Hayata Gözlerini Yumdu

Gönderen Pierce-34 7 Temmuz 2009 Salı 0 yorum

Fransa'nın önemli klüplerinden olan Olympique Marseille'nin sahibi Robert Louis Dreyfus 63 yaşında kan kanseri sebebiyle hayata gözlerini yumdu.


Tüm sevenlerinin başı sağolsun.








Dünya'nın en pahalı futbolcusu olan Cristiano Ronaldo, Real Madrid formasıyla ilk kez Santiago Barnebau'ya çıktı.Stadyum hınca hınç doluyken, Stadyum'da yaklaşık 80.000 taraftar bulunuyordu.

Fikstür Belli

Gönderen Pierce-34 0 yorum

Evet sonunda Turkcell Süper Lig Fikstürü belli oldu.Büyük heyecan tekrar sahalara taşınacak.


İşte 1.Hafta Fikstürü
Bursaspor-Kasımpaşa
Denizlispor-Fenerbahçe
Gençlerbirliği-Kayserispor
Gaziantepsor-Galatasaray
Antalyaspor-Ankaraspor
İstanbul BŞB-Beşiktaş
Diyarbakırspor-Ankaragücü
Sivasspor-Trabzonspor
Manisaspor-Eskişehirspor

İlk hafta maçları 7,8 ve 9 Ağustos tarihlerinde oynanacak.İlk haftanın şüphesiz en dikkat çeken maçı Sivas-Trabzon maçı.

Derbiler
5. hafta
Galatasaray-Beşiktaş

10.hafta
Fenerbahçe-Galatasaray
13.hafta
Beşiktaş-Fenerbahçe



Sonunda !

Gönderen Pierce-34 0 yorum

Sonunda istediğim gerçekleşti.CSKA-Fenerbahçe maçları sırasında keşfettiğim ve hayran kaldığım futbolculardan biriydi Yuri Zhirkov.Hatta o maçlarda keşke Zhirkov'u Beşiktaş'a alsak da İbrahim Üzülmez çilesinden kurtulsak gibi hayallerim vardı.Ancak gerçekleşmedi,zaten gerçekleşmesi mümkün olmayan bir hayaldi.


Dün gerçekleşen transferde Abramovich'in sahibi olduğu İngiliz Devi Chelsea, Zhirkov'un takımı CSKA Moskova'yla anlaşmış yani Zhirkov artık Chelsea'nin başarısı için ter dökecek.Bonservisi tam olarak açıklanmamış olsada 16-17 Milyon Euro civarı bir fiyat olacaktır.

Yuri Zhirkov, 20 Ağustos 1983 Tambov doğumlu.1.78 boyunda.Daha önce Spartak Tambov ve CSKA Moskova takımlarında oynamış.Sol bek ve sol açık mevkiilerinde oynabiliyor.

Zhirkov Avrupa'nın ve Dünya'nın en iyi sol beklerinden biri bana göre,Chelsea'de de başarılı olacağına eminim.Bu transferle takımdan ayrılmak isteyen Ashley Cole'den umudu kesmişler gibi görünüyor.Ancak Zhirkov,Ashley Cole'den kat kat daha iyi bir oyuncu ve Ashley Cole'ü aratmayacaktır.

Eeee ne diyelim artık birileri şu adamı sonunda gördü de transfer etti.Haberi duyduğumda çok mutlu olmuştum, inşallah Chelsea'de başarılı olur.Bence Chelsea taraftarı,bu transferi gerçekleştiren Abramovich'e teşekkür etmeli.

Owen....

Gönderen Pierce-34 3 Temmuz 2009 Cuma 0 yorum


Bugün gördüğüm en ilginç transfer haberi.İlk gördüğümde çok şaşırmıştım.Eski Liverpool'lu Owen ezeli rakipleri olan Manchester United forması giyecek.Enteresan..

Owen bugün sağlık kontrolünden geçecek, eğer bilinen sorunlarından başka sorunu yoksa Manchester'a imzayı atacak.Manchester'ın Owen'a maç başı para alacağı bir kontrat ödemesi bekleniyor.

Manchester önce ''artık burada oynamam'' diyen Tevez'i daha sonra ise takımın yıldızı Cristiano Ronaldo'yu kaybetti.
Bence Manchester'ın Owen'ı kadroya katması alınabilecek bir risk kariyerini geçtim sadece Owen'ın bonservisinin elinde olması bile bu riski almaya değecek cinsten.

Owen cephesinden bakarsak ise en son golünü yaklaşık 6 ay önce atmıştı.Bu oldukça moral bozucu bir şey olsa gerek.Owen büyük bir ihtimalle takımdan ayrılan Carlos Tevez'in görevini üstlenecek.Bu görevi ne kadar yerine getirebilecek orasını önümüzdeki sezon göreceğiz..Ancak içimden bir ses ''Owen Manchester'da kendini bulacak ve yıllar önce seyrettiğimiz golcü Owen'ı tekrar izleme şansını bulabileceğiz.''diyor.

Sessiz Sedasız

Gönderen Pierce-34 0 yorum

Yine bir Haldun Üstünel klasiği,yine sessiz sedasız bitirilmiş bir transfer.Haldun Üstünel Türk basınını yine ters köşeye yatırdı.Yok Owen, yok Oliveira, yok şu yok bu.Kim transfer edildi peki ?? Kendini daha tam kanıtlayamamış Fildişi Sahilleri'nden Kader Keita.

Galatasaray Ribery'i elinden kaçırdığından bu yana sağ kanatta sıkıntı çekmiş, bu bölgede bir kaç tane oyuncu denemiş ancak bu oyunculardan pek verim alamamıştı.Kader Keita sağ kanat sorununa çözüm olacaktır.Hatta Keita, forvet ve sol kanatta da oynayabiliyor.Galatasaray zor durumda kaldığında bir kaç mevkiide oynatabileceği bir oyuncu transfer etti.

Biraz Keita'yı tanıyalım.Tam adı Abdul Kader Keita.6 Ağustos 1981 doğumlu ve 1.84 boyunda.Oynadığı en önemli takımlar Fransa'dan Lille ve Lyon.Fildişi Sahilleri ile çıktığı 33 maçta 7 gol attı.

Bildiğimiz gibi Galatasaray daha önce bonservisi elinde olan yıldızları transfer etmişti.Ancak Keita transferi için bonservis ödenecek, galiba şu anda bu fiyat belli değil.

Daha Dünya piyasasında kendine yer bulmamış olsa bile Keita Galatasaray'ın gücüne güç katacaktır.Galatasaray'In hücum hattına bir hareketlilik getirecektir.Haa bu arada sessiz sedasız bu transferi gerçekleştiren Haldun Üstünel'i de tebrik etmek gerekir..

Şaka mı Bu??

Gönderen Pierce-34 0 yorum

Bu transfer dedikodularını duyduğumda yani Vassell'in Ankara'da olduğunu duyduğumda,başka bir şeyler için orada bulunduğunu düşünmüştüm.Ancak Ankaragücü çok büyük bir iş başararak Vassell'le anlaşmış.Kimdir bu Vassell ? Neyin nesidir ? Kimin fesidir ? Tam adı Darius Markus Vassell.13 Haziran 1980 Sutton Coldfield doğumlu ve 1.75 boyunda.

Kariyerini anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum.İngiltere'nin ''ne çok iyi ne de çok kötü'' takımlarında oynadı.Ve kariyeri boyunca sadece 2 takımda oynadı.Bu takımlar : Aston Villa ve Manchester City.
İngiliz milli takımında oynadığı 22 maçta 6 gol attı.

Aslında Anadolu kulüplerinin böyle şeyler yapması gerekiyor.O kadar uğraşıp Afrika'dan düşük maliyetli oyuncuları getirmek yerine.Biraz daha fazla para verip,böyle Avrupa'nın iyi takımlarında forma giymiş, yıldız olmasa bile yıldızlardan 1-2 kumaş kötü futbolcuları getirmek lazım.

Bu transfer Ankaragücü'nün Avrupa Kupalarına gitmesini garantiler mi ?? Ligi iyi bi yerde bitirmelerini sağlar mı ?? Bunları bir kenara koyarsak,bence bu transfer diğer Anadolu Kulüplerinin de önünü açacaktır.Onlarda Avrupa'dan böyle oyuncular getirmeye çalışacaktır.Ve getirecektir de ben buna inanıyorum.

Vassell başarılı olsun ve ya olmasın Ankaragücü çok büyük bir iş başarmıştır.Ankaragücü'nü can-ı gönül'den tebrik ediyorum.Darısı diğer Anadolu kulüplerinin başına....





İletişim

Gönderen Pierce-34 2 Temmuz 2009 Perşembe 0 yorum

İletişim için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz


Ben...

Gönderen Pierce-34 0 yorum

Bilgisayar oyunlarını ve oyun patchleri yapmayı,futbol oynamayı,NBA'i takip etmeyi,gezmeyi,film seyretmeyi seven bir kişilik :)

Fanatik bir Beşiktaş taraftarıyım.

Bir gün yakın arkadaşımla can sıkıntısından böyle bir site açmaya karar verdik.Bundan sonra futbolun kalbi Altın Gol'de atacak...

Blog Widget by LinkWithin
  

E-Mail Adresini, Gir Abone Ol :

 

              
 
 

 

 
Blogumulus by Roy Tanck and Amanda FazaniInstalled by CahayaBiru.com
Altın Gol Tanıtım Videosu Yakında......

TAKİPÇİLERİMİZ